Катания - Интер: Нерадзурите ще намерят себе си


Н. Гавазов

Катания - Интер: Нерадзурите ще намерят себе си

Катаня - Интер
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 15.10.2011г.
Час: 19:00
Съдия: Даниеле Орсато

В среща от седмия кръг на Серия А Катания ще се опита да се утвърди в средата на таблицата за класиране, но пред отбора предстои трудната задача да направи това срещу вицешампиона Интер, който ще пътува на юг с амбицията да заличи фиаското срещу Наполи преди две седмици.

Сицилианци започнаха първенството в обичайния си режим - пред отбора воден от Винченцо Монтела няма поставени големи цели, освен това, че „слоновете" трябва да запазят мястото си в елита. Вглеждайки се в представянето на островитяните, до този момент те се справят много добре, допускайки само една загуба и спечелвайки шест точки, които ги изпратиха в средата на таблицата, но нещата могат да се променят много бързо в тези начални срещи от първенството, още повече, че дистанцията между отборите не е толкова голяма.

Нещата за Интер от началото на шампионата не вървят никак добре, което наложи смяната на Гасперини с опитния Клаудио Раниери, който започна кариерата си на „Джузепе Меаца" с победа при гостуването на Болоня, а след това и успех в Москва срещу местния ЦСКА в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Добрите резултати обаче бяха заличени с претърпяното фиаско при домакинството на Наполи преди две седмици, в мач, чиито изход отчасти беше предопределен от изгонването на Оби малко преди почивката и от несигурната игра на защитниците на „нерадзурите". След пет изиграни срещи Интер се намира в дъното на таблицата за класиране с четири точки и само една победа - резултати, които не отговарят по никакъв начин на амбициите на тима.


Домакините ще са без Суазо, Бияджанти, Потенца, Алварес, Лиама, Ледесма и Белучи, които са контузени - истинския епидемия от травмирани играчи, която представя пред Монтела големи въпроси относно подреждането на състава. Почти сигурно е, че Споли ще заеме място в сърцето на отбраната, а Маркезе ще се отправи на пейката. Изборът ма ляв халф може да падне върху Ланзафаме, но не е изключено и Кателани да започне срещата. Схемата на игра ще бъде 3-5-2, което гарантира силна средна линия и начин да бъдат спирани атаките на противника ще в центъра на терена.

Окончателният списък с контузени играчи в лагера на миланския гранд вече е известен - от групата за мача отпаднаха контузените Поли, Киву, Снайдер, Сезар, Коутиньо, Форлан и Вивиано, както и наказаните Ранокия и Оби. Добрата новина е завръщането на Станкович, за когото първоначално се твърдеше, че няма да може да вземе участие в срещата. Очевидно е, че Раниери се сблъсква пред сериозни трудности в кадрово отношение, а „нерадзурите" отново стават жертва на зависимостта си от Снайдер, защото Раниери възнамерява да избере схема за игра различна от традиционната 4-4-2. Това означава, че Милито и Пацини ще водят атаката, като вместо аржентинеца, евентуален негов заместник може да бъде Сарате. При този вариант Мунтари ще се появи в средната линия, но ако наставникът реши да играе със Сарате зад двамата нападатели, тогава в средата на терена ще останат Станкович, Камбиасо и Санети, а Мунтари и Мота отиват на пейката.


Въпреки, че Интер пристига в Сицилия без някои основни футболисти, двубоят няма да бъде никак лек за домакините, но същото важи в пълна сила и за гостуващия тим. Под по-голямо напрежение са миланци, които вече претърпяха поражение от другия отбор на острова - Палермо, но ако на тази загуба преди месец не се гледаше толкова фатално, при евентуален сегашен неуспех може да кажем, че „нерадзурите" ще отпаднат от борбата за титлата, а увеличаващата се дистанция с лидерите в класирането може да застраши и участието им в следващото издание на Шампионската лига. Ето защо, в този мач Интер ще направи всичко възможно, за да намери себе си. Според мен, Раниери ще намери начин да мобилизира своите играчи, които ако трябва да се вярва на думите им - те вече вярват на своя наставник. Остава само да покажат на практика, че са по-качествения отбор. Защо пък ние да не им се доверим?



Последни 5 изиграни срещи:

Катаня:

11 септември Катаня - Сиена 0:0 (Серия А)
18 септември Катаня - Чезена 1:0 (Серия А)
21 септември Дженоа - Катаня 3:0 (Серия А)
25 септември Катаня - Ювентус 1:1 (Серия А)
02 октомври Новара - Катаня 3:3 (Серия А)

Интер:

20 септември Новара - Интер 3:1 (Серия А)
24 септември Болоня - Интер 1:3 (Серия А)
27 септември ЦСКА Москва - Интер 2:3 (Шампионска лига)
01 октомври Интер - Наполи 0:3 (Серия А)
08 октомври Интер - Лугано 0:2 (Приятелска среща)


Досегашни срещи:

Катаня - Интер

28 срещи
4 победи за Катаня
3 равенства
21 победи за Интер
Голова Разлика: 64:25 за Интер


Коефициенти от bet365:
Катаня - 3.60
Равен - 3.25
Интер - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Катаня - 3.60
Равен - 3.10
Интер - 2.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
151