Катания - Ювентус: Бианконерите ще си тръгнат с трите точки


Н. Гавазов

Катания - Ювентус: Бианконерите ще си тръгнат с трите точки

Катаня - Ювентус
Стадион: "Анджело Масимино", Катаня
Дата: 25.09.2011г.
Час: 16:00
Съдия: Паоло Мацолени

Един от най-силно представящите се отбори на своя земя през миналия сезон - Катаня, ще посрещне в неделя Ювентус, срещу който ще се опита да докаже, че „Масимино" все още е трудна за превземане крепост. От началото на сезона сицилианци изиграха тук два мача, в които взеха четири точки и въпреки, че запазиха вратата си чиста, тревожното е, че отбелязаха само един гол. Непродуктивността на нападателите пролича в средата на седмицата когато се изигра междинният кръг в Серия А, в който Катания при гостуването си на Дженоа допусна три гола, без да успее да върне нито един, а разгромът можеше да бъде още по-голям, ако Андухар не бе на мястото си и не съумяваше успешно да компенсира комичните действия на защита пред него.

Ювентус е изправен пред едно трудно пътуване до Сицилия, което идва след изненадващо домакинско равенство 1:1 срещу Болоня в средата на седмицата. Двубоят срещу „розоблу" започна добре - с гол на Вучинич в средата на първото полувреме, но малко след като се превърна в герой за своите, черногорският национал остави тима си с човек по-малко заради червения картон, който получи и в крайна сметка, благодарение на численото си преимущество гостите успяха да измъкнат точката. Така „бианконерите" нарушиха стопроцентовата си успеваемост и въпреки, че в момента се намират на върха в класирането със 7 точки, те делят първото място с още два отбора.

За домакините няма да играят Лама, Легроталие и Бианти, които са с контузии. Все още не е ясен напълно състава на Монтела, който вече се намира под натиск и по всичко изглежда, че бившият наставник на Рома ще направи някои промени в състава си. Най-напред специалистът ще върне на десния фланг на отбраната Алварес за сметка на Пациенца, освен това се очаква бившият футболист на Юентус Ланзафаме да застане начело на атаката вместо Бергесио. Схема на игра 4-3-3. Вероятен състав: Андухар; Алварес, Белучи, Споли, Капуано; Ледесма, Лоди, Скиача; Гомес, Макси ЛОпес, Ланзафаме.

Ювентус е без контузения Якуинта и наказания за един мач Вучинич. В строя изненадващо днес се завърна Бонучи, който обаче едва ли ще започне като титуляр. Схемата на игра за Конте ще бъде същата както досега 4-2-4, като има вероятност и за 4-1-4-1, което ще бъде наистина интересно да видим. При първата постройка най-вероятно Красич ще отпадне от стартовия състав и на десния фланг ще застане Матри, Пирло ще бъде в опорната зона, а Маризио в средата на терена. При втората постройка Матри ще бъде на върха на атаката, а сръбският футболист на десния фланг. Вероятен състав (4-4-2): Буфон; Лихтщайнер, Барцали, Киелини, Де Чели; Пирло, Маркизио; Матри, Елиа, Дел Пиеро, Пепе.

Ако трябва да се вгледаме в статистиката, Ювентус не е губил тук от 1964 година и спечели четири от последните си седем гостувания. Фаворит и сега се явява тима на „бианконерите", на които обаче няма да им бъде никак лесно. Миналата година „Старата госпожа" постигна на "Масимино" победа с 3:1 и имаме всички основания да предполагаме, че по-вероятно е отново "бианконерите" да си тръгнат с трите точки, отколкото да загубят двубоя.

Прогноза за: Катания - Ювентус 1:2

 


Последни 5 изиграни срещи:

Катаня:

13 август Катаня - Реал Сосиедад 1:2 (Приятелска среща)
21 август Катаня - Бреша 2:1 (Купа на Италия)
11 септември Катаня - Сиена 0:0 (Серия А)
18 септември Катаня - Чезена 1:0 (Серия А)
21 септември Дженоа - Катаня 3:0 (Серия А)

Ювентус:

21 август Милан - Ювентус 2:1 (Приятелска среща)
08 септември Ювентус - Нотс Каунти 1:1 (Приятелска среща)
11 септември Ювентус - Парма 4:1 (Серия А)
18 септември Сиена - Ювентус 0:1 (Серия А)
21 септември Ювентус - Болоня 1:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Катаня - Ювентус

28 срещи
5 победи за Катаня
8 равенства
15 победи за Ювентус
Голова Разлика: 53:28 за Ювентус


Коефициенти от bet365:
Катаня - 4.00
Равен - 3.20
Ювентус - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Катаня - 3.75
Равен - 3.15
Ювентус - 2.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
177