Санети: Не очаквахме подобно начало на сезона


Н. Гавазов

Санети: Не очаквахме подобно начало на сезона

Капитанът на Интер Хавиер Санети призова своите партньори в отбора да забравят колкото е възможно по-бързо за последните неуспехи на тима и напълно да се концентрират върху подготовката за предстоящия мач с Рома в рамките на третия кръг в Серия А. Както е известно, „нерадзурите" записаха най-лошия си старт от 1921 година насам, загубвайки три официални срещи една след друга - последната в средата на седмицата срещу дебютанта в Шампионска лига турския Трабзонспор.

„Двубоите с Рома винаги са протичали много тежко. Но ние ще се постараем да бъдем в най-добра кондиция за срещата утре. Единственото, което е нужно сега - да се съсредоточим изцяло върху подготовката за мача срещу „вълците". За съжаление, в мача срещу Трабзонспор не се възползвахме от своите шансове, а в същото време гостите реализираха единственият удар в рамките на вратата. Нищо не можем да направим - това е съвременния футбол", заяви Санети в интервю за клубния телевизионен канал.

„Остава ни да продължаваме да работим усърдно по време на тренировките. Не разчитахме на подобно начало на сезона. Това е труден момент. Смятам, че не заслужвахме две поредни загуби, но се надяваме, че феновете ще ни разберат. Трябва да намерим начин от сложната ситуация. Винаги сме разделяли успехите с привържениците си, затова те сега трябва да продължават да подкрепят Интер", допълва капитанът на „нерадзурите".

 

  Сподели
109