Наполи предложи Осимен на Челси


Н. Гавазов

Наполи предложи Осимен на Челси

Наполи предложи на Челси да подпише с нападателя Виктор Осимен като част от сделката за Ромелу Лукаку.

Лукаку стана трансферна цел на Наполи, след като Антонио Конте, с когото Ромелу работеше в Интер, бе назначен за старши -треньор на италианския клуб.

Спортният директор на Наполи Джовани Мана лично пътува до Лондон, за да преговаря с Челси за Лукаку, но засега клубът от Серия А е готов да предложи само £25,6 милиона за Ромелу, докато сините искат около £40 милиона.

Според The ​​Times, Наполи сега се опитва да преодолее съществуващите различия, като предлага на Челси Осимен, когото италианската страна оценява на приблизително £90 милиона.

По този начин, ако Челси се съгласи да вземе Осимен и да изпрати Лукаку в Наполи, ще се изисква значително допълнително плащане от "сините", а за това лондонският клуб може да се наложи да продаде някого - като Нони Мадуеке, Рахим Стърлинг, Трево Чалоба или Армандо Броя.

Нека добавим, че Лукаку все още получава £325 000 на седмица в Челси, но 31-годишният белгиец прекара последните два сезона в Интер и Рома под наем, отбелязвайки общо 35 гола през това време.

  Сподели
35