Форлан заменя Ето'о в Интер?


Н. Гавазов

Форлан заменя Ето'о в Интер?

Форлан се явява главен кандидат за трансфер в Интер, след като в италианският гранд почти сигурно ще се освободи място за един нападател, съобщава новината испанското издание AS. Както е известно, днес по обед започнаха последните преговори между представители на руския Анжи и „нерадзурите" и се очаква в следобедните часове миланския клуб да приеме предложението на своите колеги от Махачкала за продажбата на Самуел Ето.

Интер не за първи път се интересува от услугите на Форлан: преди година дори пратеници на италианците пристигнаха в Мадрид, но Атлетико тогава отказа да продаде най-добрия си футболист.

В момента Форлан има още две години от сега действащия си контракт с „дюшекчиите", който той показа вече, че желае да изпълни. Но въпреки това, ако предложението на Интер устройва Атетико и уругваеца, то тогава Диего няма да има нищо напротив да продължи кариерата си на „Сан Сиро".

В момента Форлан все още се намира в своята родина, заради участието си в турнира Копа Америка. Време за сделка има - първенствата в Испания и Италия трябва да започнат съответно на 20 и 27 август, а освен това, техният старт може да бъде отложен заради конфликт на футболистите с футболните чиновници.

 

  Сподели
297