Ювентус и Юнайтед в спор за Вучинич?


Н. Гавазов

Ювентус и Юнайтед в спор за Вучинич?

Ювентус е готов да предложи Фабио Куаларела на Рома, като част от трансфера на Марко Вучинич, но конкурент за сделката може да се окаже английския шампион Манчестър Юнайтед, съобщава Football Italia. Тази новина идва часове, след като стана ясно, че националът на Черна гора вече губи търпение от дългото чакане и е на път да обърне гръб на „бианконерите", особено, след като стана ясно, че генералният директор на Ювентус отказва да включи Маркизио в сделката.

„Старата госпожа" се интересуваше и от футболиста на Виляреал Джузепе Роси, но сумата от 30 милиона евро се оказа твърде висока за торинци.

Цената на Вучинич е 20 милиона евро, а черногорецът вече заяви, че иска да напусне Рома, заради скандал с феновете. Твърди се, че Юве се е съгласил на компромис и ще предложи Кяларела, който се излекува от контузия на коляното, която го извади от игра за 7 месеца.

Въпреки това, Вучинич в момента е заинтригуван също така и от интереса на Манчестър Юнайтед. Според италианските медии, по-рано през деня неговият агент се е срещнал с представители на „червените дяволи" и е бил впечатлен от предложението на англичаните.

 

  Сподели
226