Амелия няма търпение за Суперкупата на Италия


И. Ангелов

Амелия няма търпение за Суперкупата на Италия

Вратарят на Милан Марко Амелия очаква с нетърпение мача с Интер за Суперкопа Италиана следващия месец в Китай. Шампионите от италианското първенство срещат носителите на купата на Италия в среща за Суперкупата на страната. Двубоят ще се изиграе на националния стадион в Пекин.

Milan Channel излъчи интервю с вратаря, който няма търпение да се докаже срещу вечния съперник: "Работим в посока първите тежки мачове. Така ще имаме подготовка за Суперкупата, която е важна. Преди този мач имаме организирани много приятелски срещи, като започваме с мач срещу Солбиате, а ще завършим с турнира в Мюнхен - Ауди Къп.

"Тези мачове ще ни помогнат да се подготвим адекватно за мача с Интер - това е мач, който трябва да спечелим, за да поддържаме позитивния си рекорд в това дерби."

29-годишният заговори и за отбора си: "Щастливи сме, че Ибрахимович и Антонио Касано се върнаха в Миланело. Те заслужаваха почивките си и сега започват работа с нас, ще са много полезни за Суперкупата. Искат да се представят добре и Антонио бе много ентусиазиран тази сутрин (понеделник). Това е позитивно. Сега трябва да работим за мача в Пекин."

  Сподели
121