Неизвестен клуб дава 50 милиона за Пасторе


Н. Гавазов

Неизвестен клуб дава 50 милиона за Пасторе

Президентът на Палермо Маурицио Дзампарини обяви, че в клуба е получена оферта в размер на 50 милиона евро за аржентинската звезда на отбора Хавиер Пасторе, но отказа да съобщи откъде идва предложението. Есктравагантният футболен бос допълни също така, че много малка е вероятността полузащитника да остане на „Ренцо Бербера".

"Има само 10 процента шанс, че той ще остане с нас. В момента Хавиер е в Аржентина и се подготвя за Копа Америка и неговият агент се е спрял на три или четири оферти - нито една от италиански отбор. Това е същото, което се случва в Удинезе с Алексис Санчес. Мога само да потвърдя, че вчера чужд клуб отправи оферта от 50 милиона евро. От каква националност са? Исландци...", цитира Sky Italia думите на Дзампарини

"Имаше италиански отбори, които го искаха, но ще трябва да ги питам дали те все още се интересуват. Самият играч няма да предпочитания къде ще е следващата му дестинация. В момента той е спокоен и само чака да му предам новини", допълва президента на Палермо.

Според специалистите, офертата от 50 милиона евро най-вероятно е дошла от някой клуб измежду Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Сити или Челси.

"Пасторе струва доста повече от тези 50 милиона и след две или три години цената му ще се удвои. Гансо от Сантос? Не го познавам много добре, но Пасторе със сигурност струва три или четири пъти повече от него", каза още Дзампарини.

 

  Сподели
105