Фиорентина с изявление за целта на Юнайтед и Ливърпул


И. Ангелов

Фиорентина с изявление за целта на Юнайтед и Ливърпул

Фиорентина направи категорично изявление относно бъдещето на Софян Амрабат на фона на трансферния интерес от чужбина. Според Corriere dello Sport "Ла Виола" са определили срок от 48 до 72 часа, в който клубовете да подадат своите оферти за Амрабат, като интерес към 27-годишния футболист проявяват Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид.

Фиорентина наскоро включи мароканския национал в състава си за сезон 2023/24 г., след като представи името му като един от 25-те, които имат право да играят в тазгодишната кампания на Лига Европа в Конференцията на УЕФА.

Твърди се, че италианците се надяват да разрешат спекулациите веднъж завинаги до края на тази седмица, като крайният срок ще даде на страната достатъчно време да привлече заместник, ако полузащитникът избере нов клуб това лято. След като не взе участие в откриващия мач на Фиорентина срещу Дженоа (4:1), предстои да разберем дали полузащитникът ще вземе участие в първия мач от плейофите на Лига Европа срещу Рапид Виена по-късно тази седмица.

  Сподели
913