Фабрегас е тайнственият г-н Х за Милан?


Н. Гавазов

Фабрегас е тайнственият г-н Х за Милан?

Според последните информации в италианските медии, тайната трансферна цел на Милан през това лято е капитанът на Арсенал Сеск Фабрегас. Както е известно, средствата за масова информация на Апенините в продължение на няколко месеца спекулират със самоличността на г-н Х, полузащитник, който носителя на Скудетото за тази година се надява да привлече малко преди да затвори трансферния прозорец през август.

След като връзката с халфа на Наполи Марек Хамшик бе отхвърлена в началото на тази седмица, слуховете все повече си проправят път, че Милан всъщност иска испанец.

Въпреки общоприетото мнение, че Барселона ще бъде вероятната дестинация на Фабрегас, ако той напусне Арсенал, „росонерите" внимателно следят ситуацията. Днес от Удинезе още един път обявиха, че основната трансферна цел на Барселона - Алексис Санчес ще струва на каталунците не по-малко от 50 милиона евро и ще бъде интересно да се види, ако шампиона на Испания привлече чилийският национал, какви пари ще останат в касата на „блауграна".

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани вече намекна, че Милан ще направи своите ходове за г-н Х в края на август. Няма причина да не се вярва на боса, след като тази стратегия вече бе използвана през миналото лято при привличането на Робиньо и Златан Ибрахимович.

 

  Сподели
96