Goal: ПСЖ предприема действия, за да привлече Бербатов


Н. Гавазов

Goal: ПСЖ предприема действия, за да привлече Бербатов

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов може да се наложи да напусне „Олд Трафорд" това лято, след като френският гранд Пари Сен Жермен се готви да предприеме действия, с които да привлече българина в своите редици, съобщава новината авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Вече е факт, че откакто катарска инвестиционна група придоби 70 на сто от акциите в клуба миналия месец, ръководството на клуба афишира намеренията си да превърне отбора в европейска сила и разви активна дейност на трансферния пазар, като една от целите на столичани е голмайстора на Висшата лига на Англия Димитър Бербатов.

30-годишният нападател, който пропусна финала на Шампионската лига според лично решение на Сър Алекс, има договор с „червените дяволи" до лятото на 2012 година и въпреки, че на няколко пъти изрази желанието си да продължи контракта си, такъв все още не му е предложен.

"Много клубове се интересуват от Димитър, но той иска да остане в Манчестър и да спечели още повече трофеи. Той има договор и не обръща внимание какво пишат британските медии," заяви Емил Данчев в изключително интервю за Goal.com.

 

  Сподели
85