Сторари остава в Ювентус


Н. Гавазов

Сторари остава в Ювентус

Марко Сторари ще остане в италианския гранд Ювентус, въпреки че спекулациите го свързват с преминаване в поне три клуба от Серия А. Както е известно, бъдещето на ветерана в Торино е под въпрос, ако се вярва на слуховете в италианските медии, които изпращат 34-годишният страж на „Старата госпожа" в Рома, Лацио и Дженоа.

"Моят клиент ще остане с „бианконерите. Той има договор с клуба и смята да си го изпълни докрай", цитира Sportal думите на агента на Сторари - Клаудио Виорели.

Както е известно, миналата седмица Gazzetta dello Sport излезе с информация, че Рома и Лацио, които търсят нови вратари за кампанията си 2011/12 са се свързали със Сторари и ще се опитат да го привлекат в редиците си. Няколко дни след това се появи информацията, че 34-годишния страж ще замести Едуардо в Дженоа, който смята да се прибере в своята родина Португалия.

Опитният Сторари се вписа по блестящ начин в състава на Ювентус през изминалата година, след като Буфон получи травма по време на Мондиал 2010 и не игра през по-голямата част от сезона. Според специалистите, едва ли ръководството на „бианконерите" ще се раздели с вратаря си, въпреки възстановяването на Буфон и отпадането на Марко от основния състав.

 

  Сподели
89