Агентът на Тонали: Трудно е да откажеш


И. Ангелов

Агентът на Тонали: Трудно е да откажеш

Агентът на полузащитника на Милан Сандро Тонали предложи подробности за преминаването му в Нюкасъл с трансфер на стойност 80 млн. евро. Тонали трябва да завърши прехода си през следващите дни. Джузепе Ризо заяви: "Мисията е изпълнена? Все още не, остават още няколко дни, малко повече.

"Трудно е да се отхвърли огромна оферта за клуба и играча. Договорихме всички условия за Тонали с Нюкасъл и двата клуба финализират сделката. Договорът с Нюкасъл ще бъде валиден за следващите шест години.

"Момчето е спокойно, знае, че когато пристигнат такива важни оферти, от такива важни места, е трудно да се откаже както за клуба, така и за момчето. Постигнахме споразумение от страна на играча, сега се говори между клубовете: след като това стане, той ще премине медицински прегледи през следващите няколко дни.

"Това е отлична сделка, Нюкасъл е идеалният проект за Тонали. Нюкасъл на всяка цена искаше Сандро като ключов играч. Той ще бъде изключително важен играч. Тази сделка помага много и на финансите на Милан и Бреша".

Рисо добави: "Сълзи? "Не, абсолютно, момчето мисли за националния отбор.

"Това (сега) е въпрос на бонуси и технически подробности, на бюрократични неща. Това е шестгодишен договор, който мога да потвърдя. Доволен съм, защото това е страхотна сделка, Сандро ще помогне на Милан и Бреша също, а той ги обича толкова много.

"Това е перфектен проект за него, те го искат на всяка цена и той ще бъде важен".

  Сподели
346