Мело: Моуриньо е моят кумир


Н. Гавазов

Мело: Моуриньо е моят кумир

Полузащитникът на Ювентус Фелипе Мело разказа за своите мечти, за миналия сезон, за идването в отбора на Андреа Пирло, както и за старши треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо и мениджъра на Арсенал Арсен Венгер. Според играча, кампанията на „Старата госпожа" е била истинска катастрофа, за което той поиска извинение от запалянковците.

„Аз много искам да се върна в Испания. Но съзнавам, че това е само една мечта, тъй като имам действащ договор с Ювентус и съм длъжен да го изпълня. Като цяло съм доволен, че мога да играя и да живея в Торино. Но не се знае нищо - във футбола нещата се променят прекалено бързо", цитира Globoesporte думите на Мело.

„Изминалият сезон за нас бе катастрофален. Ние не попаднахме дори в Лига Европа и се срамуваме от този факт. Ювентус не заслужава това и искаме извинение от нашите фенове. Единственият хубав момент е, че запалянковците ме приеха като част от отбора. Пирло? Това е велик играч и в средата на терена той ще ми бъде конкуренция", продължава полузащитникът.

„Знаете ли, мен спокойно можете да ме определите като поклонник на Моуриньо. Това е най-добрият треньор за мен. Той е мой кумир. И чувам, че проявява интерес към мен, което ме радва. Както впрочем и Венгер. Това е признание за работата ми и наистина ме прави щастлив", завършва Мело.

 

  Сподели
97