Де Роси може да премине в Интер


Н. Гавазов

Де Роси може да премине в Интер

Италианският гранд Интер е готов да постави началото на амбициозен опит да подпише със звездата на Рома Даниеле Де Роси. Както е известно, италианският национал и звезда на „вълците" имаше проблематична кампания, която доведе до там, около неговото бъдеще да се появят всевъзможни слухове, всичките които го изпращаха далече от Рим. В момента Де Роси се намира само на една година от края на договора си с клуба и след поглъщането на столичани от Томас ди Бенедето, няма никакви признаци, че новите шефове ще поискат удължаване на контракта му.

Според някои публикации в днешната преса на Апенините, Интер е готов да предложи на Рома пари и Тиаго Мота в добавка, за да докара италианския национал в Милано. Съществува и възможността, „нерадзурите" да предложат и Емилиано Вивиано, на когото държат част от правата заедно с Болоня.

Ако Рома реши да обяви Де Роси за продан, това ще бъде изключително непопулярно решение сред феновете, а освен това, то може да предизвика интерес от страна на Реал Мадрид и Манчестър Сити, които също биха направили оферта.

Де Роси е продукт на школата на клуба и е изиграл над 200 мача с екипа на „вълците".

 

  Сподели
99