Анонс на 22-ри кръг на Серия А - срещите в неделя


Н. Гавазов

 Анонс на 22-ри кръг на Серия А - срещите в неделя

Удинезе - Сасуоло

Удинезе е с една победа от шест мача, които се проведоха след подновяването на първенството. Фриулци имат и три загуби, но като цяло "зебрите" са корав отбор, който не се свени да опъва нервите на грандовете. Основният проблем в играта на тима е невъзможността да се реализират положенията и именно заради това са лошите резултати на Удинезе.

Сасуоло загуби първите си три мача след подновяването на кампанията, но след това се поправи с равенство на гости на Монца, победа с 5:2 на гости на Милан и минимален успех над Аталанта. Така "зелено-черните" започнаха да се отдалечават от опасната зона и вече са на 9 точки от 18-я Верона.

Интересен мач, в който Удинезе трябва да положи много усилия, за да прекърши съперника си. Не бива да се изключва победа за домакините, но по-вероятно е тази среща да завърши без победител.

Прогноза: Удинезе - Сасуоло 1:1

 

Болоня - Монца

Болоня възкръсна след подновяването на първенството. "Рособлу" загуби от Аталанта в началото на миналия месец, но след това отборът записа три победи и равенство от четири мача, като два от успехите бяха на гости на Фиорентина и Удинезе. Така Болоня се изкачи на 9-та позиция, на точка от седмия Торино.

Монца също възкръсна и то как! "Червените" са без загуба след подновяването на кампанията - единственият отбор - с две победи и 4 равенства, с 11 отбелязани гола - повече имат само Наполи и Аталанта.Тези добри резултати изстреляха новака нагоре в таблицата за класиране и сега Монца е на 11-та позиция, на 12 точки от опасната зона.

И тази среща се очертава да е много интересна и непредсказуема. Съветът ни е за троен знак и за над 2.5 гола.

Прогноза: Болоня - Монца 2:1

 

Наполи - Кремонезе

Двубой с предизвестен край. Наполи гази всичко наред и колкото и да се опитват недоброжелателите да омаловажат постиженията на неаполитанци, истината е, че този отбор не може да бъде спрян."Партенопеите" са в серия от пет победи и на върха с преднина от 13 точки пред втория Интер.

Кремонезе е последен в таблицата, на 11 точки от спасителния бряг и вероятно ще изпадне от елита. Това е отборът, който все още няма победа, който е с втората най-слаба защита и второто най-слабо нападение.

Без шансове за гостите. Вскакъв резултат освен категорична победа за лидера ще е огромна сензация.

Прогноза: Наполи - Кремонезе 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
390