Ейбрахам: Искам отново трофей за Рома


Н. Гавазов

Ейбрахам: Искам отново трофей за Рома

Нападателят на Рома Тами Ейбрахам отговори на въпроса дали се е възползвал от почивката по време на Световното първенство, сподели желанието си да спечели трофей с клуба този сезон, а също така говори за диалога със старши- треньора Жозе Моуриньо преди трансфера в клуба.

"Да, почивката ми се отрази добре. Прекарах време със семейството си, успях да възстановя енергията си. В същото време работех усилено, постоянно мислейки за футбола. Казах си, че когато се върна, трябва да помогна на отбора, доколкото е възможно, което и правя. Мисля, че имам повече доверие в себе си. Футболът има възходи и падения, така става. Сега работя върху себе си, за да се върна в по-добра форма.

Миналата година казах, че искам да донеса трофея в Рим - и го направихме, като спечелихме Лигата на конференциите. Искам да направя същото тази година. Всички усетихме какво е да спечелиш голям турнир и бих искал да изпитам това чувство отново.

Моуриньо е като чичо ми от Рим. Говорихме преди да дойда тук. Попита ме кое е по-добре, да остана в дъждовна Англия или да се наслаждавам на слънцето в Рим. Сега се наслаждавам на всеки момент", заяви Ейбрахам.

  Сподели
252