Алегри: Трябва да вдигнем летвата на нашите нива на представяне


Н. Гавазов

Алегри: Трябва да вдигнем летвата на нашите нива на представяне

Старши- треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира победата над Удинезе (1:0), а също така говори и за състоянието на Анхел Ди Мария и Федерико Киеза, който отсъства една година заради контузия.

"Ние сме в добра серия, но трябва да вдигнем летвата на нашите нива на представяне. Първото полувреме не направихме нищо, отправихме няколко удара, с твърде прибързани центрирания. През второто полувреме имахме няколко положения. Разбира се, техническото ниво на играчите е важно за спечелването на двубоите.

Ди Мария игра 60 минути на добро ниво, завръщайки се след 15 дни почивка. Затова бих казал, че той показа добра игра, от която съм доволен. Но се радвам на всички момчета, които вложиха сърцето и желанието си в победата днес.

Киеза? Той бе аут за една година поради контузия, така че рискът от увреждане на мускулите не е далеч. Бе доста затворен по десния фланг, аз го пробвах отляво и имаше две-три положения. Когато играчите се завърнат след дълготрайни контузии, нормално е да имат нужда от време, за да се върнат към формата си“, заяви Алегри.

  Сподели
362