Индзаги: Ще завърша кариерата си в Милан


И. Ангелов

Индзаги: Ще завърша кариерата си в Милан

Ветеранът на Милан Филипо Индзаги заяви, че иска да завърши кариерата си като футболист на "Сан Сиро". 37-годишният нападател направи дългоочаквано завръщане снощи, след проблем с връзките в коляното, като тимът му победи с 4:1 Каляри. Индзаги бе аут от ноември, когато получи контузията срещу Палермо. Той получи овации на крака от публиката на Милан, които празнуваха и спечелената титла.

"Искам да завърша кариерата си в Милан. Трябва да благодаря на треньора, клуба, съотборниците ми и феновете, които ме накараха да се почувствам все едно отново съм футболист тази вечер," каза той пред Sky Italia. Контрактът на Индзаги изтича в края на тази кампания, но той изрази своето желание да играе още:

"Видях снощи колко изумителни и уникални са феновете, хилядите, които се бяха събрали. Надявам се да остана още една година, защото няма да е хубаво да прекъсна такава емоционална връзка с тях. Имам добър шанс да остана, защото проблемът не е икономически. Ако си остане взаимното уважение и връзка с клуба, ще продължа да играя с тези цветове."

  Сподели
162