Моуриньо: Не заслужавахме да загубим


Н. Гавазов

Моуриньо: Не заслужавахме да загубим

Старши -треньорът на Рома Жозе Моуриньо обобщи срещата от 11-ия кръг на италианската Серия А с Наполи (0:1).

"Чувствам несправедливост и прегръщам моите играчи, защото дадоха всичко от себе си и мисля, че направиха достатъчно, за да избегнат поражението. Знаехме, че който и да вкара гол, ще спечели и Наполи го направи. Поздравявам ги, но имам чувството, че победиха без да го заслужават, в същото време ние загубихме без да го заслужаваме.

Не искам да говоря за рефера, смятам, че е добър, уравновесен човек. Имаше моменти по време на играта, които не ми харесаха, но казах на Ирати след мача, че той е този, с когото трябва да говоря.

Контролирахме мача, но в средата на второто полувреме Наполи отне топката. Това бе нашата умора. Разочарова ме, че играчите са изтощени, притеснен съм. Нямахме мач в средата на седмицата, но все пак изглеждахме уморени. Една контузия е проблем, но три-четири са много повече. Не ми харесва, че загубихме, но днес се прибирам с положително настроение.

През второто полувреме свалихме напрежението, защото бяхме изтощени. Спинацола трябваше да се изправи срещу този човек, който винаги се гмурка. Как му беше името? Този, който винаги се гмурка… Лосано!“, заяви Моуриньо.

  Сподели
380