Погба призна, че кариерата му в Ман Юнайтед се е провалила


Н. Гавазов

Погба призна, че кариерата му в Ман Юнайтед се е провалила

Полузащитникът Пол Погба призна, че кариерата му в Манчестър Юнайтед не е потръгнала по начина, по който е искал, а също така заяви, че завръщането му в Ювентус е продиктувано от зова на сърцето.

След като отхвърли ново предложение за договор на Юнайтед, Погба се завърна със свободен трансфер миналото лято в Ювентус, който го продаде на "червените дяволи" за £89 милиона преди шест години.

29-годишният французин, който започна втория си период в Торино с контузия, се надява това завръщане да му позволи да достигне най-високото си ниво след толкова много слаби сезони.

"Харесва ми да мисля, че сърцето ми е взело решението да се върна в Ювентус. Може би това бе подходящият момент да се върна тук.

Не е тайна, че последните три години в Манчестър не минаха по начина, по който исках и бяха белязани от контузии.

Ювентус не е печелил Скудетото от две години. Бе добро предизвикателство и за двама ни и може би точното време да се съберем отново и да се върнем на нашето законно място.

Отвътре знам, че това е много специална форма. Това ме кара да играя най-добрия си мач. Имам добра история с този отбор, която никога не съм забравил след напускането си.

Връщането тук е причина да настояваш още повече, да се стараеш още повече. Никога не съм имал съмнения, че това е моето място", заяви Погба.

  Сподели
401