Ювентус няма да допусна изненада срещу Салернитана


Н. Гавазов

 Ювентус няма да допусна изненада срещу Салернитана

Ювентус - Салернитана

Стадион: "Алианц Арена", Торино

Дата: 11.09.2022г.

Час: 21:45 ч.

Съдия: Матео Марченаро

Ювентус посреща Салернитана в мач от 6-ти кръг на Серия А и ще се опита да се върне на победния път. "Бианконерите" имат седем точки до момента, с две победи над Сасуоло и Специя и равенства срещу Рома, Фиорентина и аутсайдера Сампдория. Трябва да кажем, че торинци не впечатляват с играта си, не успяват тотално да доминират в мачовете си и имат затруднения в организацията на атаките в последната им третина. Това особено ясно се видя в двубоя със Сампдория, в който Влахович и компания не успяха да се справят със защитата на аутсайдера. В средата на седмицата Ювентус гостува на ПСЖ в Шампионска  лига, където бе надигран с 2:1 след безобразна игра през първото полувреме. Торинци се подобриха след почивката, но така и не успяха да избегнат загубата.

Салернитана изненадва с представянето си. Тимът се спаси като по чудо през миналия сезон, но никак не изглежда обречен сега. Хората на Давиде Никола започнаха с поражение от Рома, но след това записаха три равенства и победиха Сампдория с 4:0. Трябва да кажем, че новата придобивка Булае Диа напълно оправдава парите си, вкарвайки три гола до тук. В момента южняците са десети, с шест точки и положителна голова разлика.

Ювентус продължава да се сблъсква със сериозни кадрови проблеми. Аут за Шчесни, Локатели, Погба, Киеза, Ди Мария и Кайо Хорхе. Гостите са без Ловато, Радованович, Бохинен и Рибери.

- Това ще бъде едва петата директна среща между двата отбора.

- Ювентус победи леко Салернитана както у дома, така и като гост в предишния сезон на Серия А, празнувайки две отделни победи с 2-0 по пътя.

Ювентус е фаворит в тази среща. "Бианконерите" имат класата и разполагат с по-качествен състав независимо от кадровите проблеми. Не без значение е и подкрепата на публиката. Очакванията са, че торинци ще наложат контрол от самото начало и няма да допуснат изненада срещу аутсайдера.

Прогноза: Ювентус - Салернитана 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Салернитана (Давиде Никола)
 
Сепе
   
Брон
Данилиус
Фацио
Кандрева
Кулибали
Маджоре
Вилхена
Мазочи
Диа
Бонацоли
Кийн
Влахович
Костич
Рабио
Паредес
МакКийн
Де Шильо
Ругани
Бремер
Гати
   
Перин
 
Ювентус (Масимилиано Алегри)

Обоснована прогноза: Ювентус - Салернитана 2:0

  Сподели
349