Киелини: Искам Агуеро в Юве


И. Ангелов

Киелини: Искам Агуеро в Юве

Защитникът на Ювентус Джорджио Киелини насърчава клуба да подпише с нападателя на Атлетико Мадрид Серхио Агуеро, като така намекна, че и той иска да остане в Юве. Киелини, 26-годишен и национал на Италия, е свързван с напускане на клуба. Още повече спекулациите се засилват от слабия сезон и изгледите, че няма да има участие в европейските турнири.

Но защитникът сложи край на слуховете, като опроверга и критиците на клуба, като посочи, че единственото, което липсва на Ювентус е атомно нападение. Като резултат той отправи молба към клуба за Агуеро: "Нормално е пазарните слухове да ме засягат, но това не ме интересува," каза Киелини пред Sky Sports Italia.

"Искам да играя на новия стадион, и се надявам да е с шампион като Агуеро. Дано Ювентус се вслушат в думите ми." 22-годишният нападател има над 150 участия с Атлетико откакто се присъедини към тях през 2006. Според слуховете Агуеро търси нови предизвикателства и може да напусне Италия през лятото. В момента той е под договор с клуба си, но има клауза за напускане на стойност 45 милиона евро.

  Сподели
160