Недвед: Трябва да посрещнем всеки мач с правилното отношение


Н. Гавазов

 Недвед: Трябва да посрещнем всеки мач с правилното отношение

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед коментира жребия за груповата фаза на Шампионска лига, който прати "бианконерите" в една група с Пари Сен Жермен, Бенфика и Макаби Хайфа, а също така последните действия на клуба на трансферния пазар.

“В Шампионската лига няма лесни съперници. Радваме се, че ще премерим сили с тези отбори.

Не мога да кажа нищо за халфа на ПСЖ Леандро Паредес, защото той още не е наш футболист. Пазарът е отворен и със сигурност ще направим така, че да комплектоваме състава си.

Депай беше в списъка ни, но избрахме Милик, защото той има точните характеристики, с които ще направи атаката ни по-завършена. Вярваме, че сме направили правилен избор и Милик ще вкарва много голове.

Току-що започнахме кампанията, може би се надявахме да имаме още няколко точки, но просто ни трябва малко време за работа.

Мисля, че критиките след мача със Сампдория бяха несправедливи. Имахме много тежки контузени и в този мач липсваха четирима потенциални първи играчи. Както каза Макс Алегри, ние просто трябва да се съсредоточим и да посрещнем всеки мач с правилното отношение", заяви Недвед.

  Сподели
220