Вучинич може да смени Тевес


Н. Гавазов

Вучинич може да смени Тевес

Мирко Вучинич може да бъде изкушен да напусне Рома и Италия след края на сезона, съобщава новината Football Italia. Нападателят от националния отбор на Черна гора имаше проблемна кампания с екипа на „вълците" и голяма част от медиите на Апенините го свързват с напускане на „Олимпико". Късно снощи неговият агент Клаудио Паскуалин също подхрани тези слухове, заявявайки, че е напълно възможно клиента му да бъде изкушен от примамливо предложение.

„Истината е, че от чужбина пристигнаха няколко оферти за трансфер. Те включват по-голяма заплата от това, което в момента Мирко получава в Рома и е напълно вероятно, той да се изкуши", цитира изданието думите на Паскуалин.

През последните седмици спекулациите свързваха черногореца с Фиорентина, но основен препъни-камък в подобен трансфер са финансовите изисквания на нападателя, на които „виолетовите" не могат да отговорят. По-вероятно е да бъде направен стъпка в посока към Висшата лига на Англия и по-специално в Манчестър Сити, където Манчини може да потърси евентуален заместник на Тевес.

 

  Сподели
97