Интер ще засили Парма към Серия В


Н. Гавазов

Интер ще засили Парма към Серия В

Парма - Интер
Стадион: "Енио Тардини", Парма
Дата: 16.04.2011
Час: 21:45
Съдия: Джанлука Роки

Сблъсъкът между Парма и Интер зловещо напомня за ситуацията отпреди три години, когато отново в драматичен двубой между двата отбора в последния кръг на сезон 2007/08 в Серия А, „нерадзурите" победиха и си осигуриха титлата, а Парма пое към Серия В. В момента ситуацията е идентична - шампионите на Италия се нуждаят повече от когато и да е било от трите точки, в не по-малка степен същото се отнася и за „дуковете". До това положение на нещата се стигна, след като Парма влоши представянето си от началото на годината и загуби важни двубои, най-вече срещу преките си конкуренти в шампионата. Особено болезнена бе загубата от последния в класирането Бари, която дойде в допълнителното време на срещата помежду им и показа липсата на характер и неспособност да се запази резултата. В момента Парма се намира на 17-то място в класирането с актив от 32 точки - само една от зоната на изпадащите и е повече от очевидно, че ситуацията за Божинов и компания е повече от тежка.

Не по-малко такава е тя за Интер, който през седмицата бе отстранен на четвъртфиналите в Шампионската лига от Шалке 04. Преди това „нерадзурите" загубиха с 0:3 миланското дерби и по такъв начин влошиха шансовете си за титлата, изоставайки на пет точки от лидера в класирането Милан. Тежките загуби на Интер заплашват отбора да остане през настоящия сезон без трофеи, както и това Леонардо да се раздели със своя пост. Това може би даде отражение на играта на тима в последния мач от Серия А миналия уикенд срещу Киево, в който „летящите магарета" бяха победени с 2:0, но до успеха се стигна по един много нервен начин, който не убеди, че хората на Леонардо се намират в най-добрата си форма. В момента Интер се намира на трето място в класирането с актив от 63 точки и шест кръга преди края разликата от Милан не изглежда непреодолима, но само ако „нерадзурите" успеят да преоткрият вярата в себе си и заиграят по-стабилно в защита.

Домакините няма да могат да разчитат на контузените Паладино и Маркес, което праща автоматично Валиани на десния фланг на халфовата линия. Схемата на игра ще бъде 4-4-2, с Джовинко и Амаури начело на атаката, като Божинов и Креспо ще започнат двубоя от резервната скамейка.

Интер ще бъде без контузения Кордоба, а изненадващо от групата за мача отпаднаха поради все още неизвестни причини Майкон и Тиаго Мота. Самуел започна да тренира с общата група, но също не бе включен в състава и най-вероятната причина за това е, нежеланието на Леонардо да рискува здравето на доскоро лекувалия контузия защитник. Схемата на игра ще бъде 4-3-1-2, като в средата на терена ще бъдат Станкович, Камбиасо и отляво Кхарджа. Атаката ще се води от Пацини и Ето'о, а Милито по всичко личи, че ще започне двубоя от пейката.

Несъмнено е, че нуждата от точки за двата отбора предвещават интересен двубой, в който футболистите ще внимават много в своите действия, особено тези в отбранителните линии. Парма завърши през есента наравно като гост на своя противник и няма да е изненада, ако сега видим същия резултат между тях. Но последните изяви на „дуковете" ни карат имаме известни резерви към тях, а и по-класните изпълнители са тези в отбора на Интер. Въпросът е, дали Леонардо е успял да вдъхне вяра в играчите си. Ако това е така, то напълно вероятно е „нерадзурите" да си тръгнат с трите точки.

Прогноза за: Парма - Интер 1:2


Последни 5 изиграни срещи:

Парма:

06 март Киево - Парма 0:0 (Серия А)
13 март Парма - Наполи 1:3 (Серия А)
20 март Сампдория - Парма 0:1 (Серия А)
03 април Парма - Бари 1:2 (Серия А)
10 април Лацио - Парма 2:0 (Серия А)

Интер:

20 март Интер - Лече 1:0 (Серия А)
02 април Милан - Интер 3:0 (Серия А)
05 април Интер - Шалке 04 2:5 (Шампионска лига)
09 април Интер - Киево 2:0 (Серия А)
13 април Шалке 04 - Интер 2:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Парма - Интер

41 мача
11 победи за Парма
13 равенства
17 победи за Интер
Голова Разлика: 57:47 за Интер


Коефициенти от bet365:
Парма - 4.50
Равен - 3.50
Интер - 1.80

Коефициенти от Offsidebet:
Парма - 4.50
Равен - 3.40
Интер - 1.80

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
147