Сасуло няма да спре Милан за титлата в Серия А


И. Ангелов

Сасуло няма да спре Милан за титлата в Серия А

Сасуоло - Милан
Стадион: Мапей
Дата: 22.05.2022 г.
Час: 19:00 ч.

Сасуоло наскоро бе в лоша поредица от три загуби, но след това надгради с равенство и последно победи с 3:1 Болоня по впечатляващ начин след два гола от Джанлука Скамача. 

Милан се намира на крачка от 19-ата си титла в Италия след последното 2:0 над Аталанта в изпълнения до краен предел "Сан Сиро" у дома. Интер се намира на 2 точки зад лидера, но има много по-добра голова разлика и ще се надява на всичко освен победа за градския съперник за потенциално отмъкване на Скудетото в последния момент. Интер и Милан играят по едно и също време в последния ден на кампанията, който ще даде отговор за тазгодишния шампион.

Откъм състави, в лагера на домакините контузени са Жереми Толиан и Абду Харуа. Милан е в перфектно здраве и вероятно Исмаел Бенасер ще се върне в тима за да изпрати Франк Кеси в по-предни позиции. 

Милан не допусна гол в 8 от последните 10 кръга. В последните 5 сблъсъка със Сасуоло тимът на гостите водеше на почивката и в края във всеки един случай. Милан има 5 победи поред на гости тук, но не трябва да подценява съперника.

Сасуоло победи "росонерите" в обратната среща по-рано през кампанията и формата в момента се подобри, като в последните 10 мача тимът допусна само 2 гола.

Прогноза: Сасуоло - Милан 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Майнан
   
Калулу
Томори
Калабриа
Хернандез
Тонали
Кеси
Салемакерс
Крунич
Леао
Жиру
Скамача
Траоре
Распадори
Берарди
Лопез
Фратеси
Кирякопулос
Мюлдюр
Ферари
Кирикеш
   
Консили
 
Сасуоло (Алесио Диониси)

Обоснована прогноза: Сасуоло - Милан 1:2

  Сподели
582