Юве няма да търси нищо от Фиорентина


И. Ангелов

Юве няма да търси нищо от Фиорентина

Фиорентина - Ювентус
Стадион: Артемио Франчи
Дата: 21.05.2022 г.
Час: 21:45 ч.

Фиорентина има 4 загуби в последните 5 кръга и последно загуби с 4:1 на гости в Сампдория, с което не успя да се възползва от лошите резултати на всички отбори, борещи се за европейските позиции. Въпреки трагичната форма тимът остава на седмо място, като посреща отборът на четвърто в таблицата на Серия А преди последния ден.

Ювентус допусна късно 2:2 с Лацио последно в мача, който вероятно ще се запомни със сбогуването на публиката с Пауло Дибала и Джорджио Киелини. Каквото и да постигне Юве във финалната среща, то няма да се отрази по никакъв начин на класирането на тима, който е далеч от третото и петото място по точки.

Откъм състави, при домакините наказан е Юсеф Малех, докато контузен е Рикардо Сотил. Алваро Одриосола е под въпрос след последната травма.

"Старата госпожа" няма да разчита на контузените Данило, Артур и Закария. За Дибала стана ясно, че ще заеме позиция като резерва, но няма да играе, след като е постигнал споразумение последната му среща да е била предпоследния кръг.

Ювентус няма загуба в 21 от последните 23 кръга. Юве не отстъпи и в 21 от последните 23 мача с Фиорентина. Фиорентина запази суха мрежа в 5 от последните 7 домакинства, докато Юве не допусна от Фиорентина в 5 от последните 7 мача между тези отбори.

Прогноза: Фиорентина - Ювентус 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Макс Алегри)
 
Шчесни
   
Бонучи
Ругани
Шилио
Пелегрини
Мирети
Локатели
Рабио
Кен
Мората
Бернардески
Гонзалез
Кабрал
Иконе
Дънкан
Амрабат
Бонавентура
Бираджи
Одриосола
Жулио
Миленкович
   
Терачано
 
Фиорентина (Винченцо Италиано)

Обоснована прогноза: Фиорентина - Ювентус 0:0

  Сподели
598