Интер ще се справи с Каляри


И. Ангелов

Интер ще се справи с Каляри

Каляри - Интер
Стадион: Сарденя Арена
Дата: 15.05.2022 г.
Час: 21:45 ч.

Каляри се намира на 1 точка под сигурността и Салернитана, а в последния кръг именно двата тима направиха 1:1 в битка на дъното. Добри резултати в двата кръга до края могат да спасят домакините за още една кампания в елита на Италия.

След изненадващата загуба от Болоня Интер спечели два пъти поред и последното 4:2 над Емполи показа желанието на играчите да останат в борбата за титлата до края. Разстоянието до първото място и Милан е 2 точки, и при равенство на лидера и победа тук именно Интер ще заеме върха с по-добра голова разлика. За да спечели титлата Милан не трябва да бърка до края на кампанията.

Самочувствието при гостите ще е на високо ниво и след спечелването на Копа Италия срещу Ювентус, макар това да стана след 120 минути игра. В тима на Симоне Индзаги няма контузени и наказани играчи, поради което той може да помисли за ротация.

При домакините също тимът е в перфектно здраве, но с наказание е Борис Радунович.

Интер има 5 победи в последните 6 мача с Каляри във всички турнири. В Серия А нерадзурите вкараха по най-малко 2 гола в 5 от последните 6 кръга, както направиха и в 5 от последните 6 на гости в Каляри.

Прогноза: Каляри - Интер 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Ханданович
   
Д'Амброзио
Врий
Бастони
Дъмфрис
Барела
Брозович
Чалханоглу
Перишич
Лаутаро
Кореа
Паволети
Педро
Ликогянис
Дейола
Граси
Рог
Беланова
Алтаре
Ловато
Чепители
   
Крано
 
Каляри (Валтер Мадзари)

Обоснована прогноза: Каляри - Интер 0:2

  Сподели
610