Удинезе също може да затрудни Интер


И. Ангелов

Удинезе също може да затрудни Интер

Удинезе - Интер
Стадион: Дачия Арена
Дата: 01.05.2022 г.
Час: 19:00 ч.

Удинезе показа добра форма напоследък и достигна до успеха с изключителна победа от 4:0 над Фиорентина през седмицата. С увереност от резултата домакините могат да поднесат нова бананова кора пред Интер, който последно сбърка и изостана в битката на върха от Милан.

Грешка на Раду в последния кръг с Болоня доведе до загуба в мач, който можеше да върне лидерската позиция на Интер. Сега нерадзурите изостават от градския съперник в битката за Скудетото с 2 точки и съдбата им зависи от грешки на Милан, а не толкова от техните усилия. Все пак мотивацията за победа във всеки кръг до края не трябва да липсва.

Откъм състави, при домакините наказани са Бето и Макенго. Перез и Перейра ще се върнат в тима. При гостите Чалханоглу е с наказание, докато контузени са Госенс и Бастони. Милан Шкриниар вероятно ще играе в лявата част на тройката централни бранители при липсата на Бастони.

Интер не допусна гол в 7 от последните 8 мача с Удинезе. Интер не загуби в 8 от Удинезе. Домакините обаче вкараха по най-малко 2 гола в 5 от последните 6 кръга и показват израстване в края на кампанията. На хартия Удинезе няма за какво да играе, но тимът е впечатляващ при Габриеле Чофи.

Прогноза: Удинезе - Интер 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Ханданович
   
Д'Амброзио
Врий
Шкриниар
Дъмфрис
Барела
Брозович
Видал
Перишич
Джеко
Лаутаро
Деулофеу
Съксес
Удоги
Перейра
Уолъс
Арслан
Молина
Перез
Мари
Бекао
   
Силвестри
 
Удинезе (Габриеле Чофи)

Обоснована прогноза: Удинезе - Интер 1:1

  Сподели
637