Индзаги: Ще ми хареса Марио Балотели да заиграе при нас


И. Ангелов

Индзаги: Ще ми хареса Марио Балотели да заиграе при нас

Звездата на Милан Филипо Индзаги, който е на път да се завърне след дълготраен период в лазарета изрази мнението си за футболиста на Манчестър Сити Марио Балотели и как би харесал да играят рамо до рамо в Италия.

20-годишният нападател се присъедини към отбора от Висшата Лига миналото лято от отбора на Интер, но изявите му като титуляр са непостоянни и той даде да се разбере, че има желание един ден да играе за Росонерите.

"Очевидно много ще ми хареса Балотели да се присъедини към нас. Тук той ще намери множество модели за подражание, от които да се учи. Също бих искал моят приятел Кака да се завърне" - каза Индзаги пред Sport Mediaset.

Ветеранът на Милан в момента се лекува от увредени връзки в коляното, получени преди 5 месеца, като за тази контузия той се опасяваше, че би могла да прекрати кариерата му.

"Не си поставям крайни срокове, но се надявам да съм на линия до Великден. Трябва да благодаря на феновете които ми помогнаха да задържа духа си приповдигнат."

След това голмайсторът насочи вниманието към шансовете на Милан за спечелване на Скудето от 2004 година насам с надеждата си да изиграе роля в ключовите последни мачове за сезона.

"Уверен съм, че Милан ще спечели лигата. Още с пристигането си Масимо Алегри започна работа с играчите и търси винаги тяхното мнение. Неговият метод на работа ми напомня на Карло Анчелоти." - заключи Индзаги.


  Сподели
204