Интер ще спре кървенето срещу Киево


Н. Гавазов

Интер ще спре кървенето срещу Киево

Интер - Киево
Стадион: „Джузепе Меаца", Милано
Дата: 09 април, 2011 г.
Час: 19:00
Съдия: Джианокаро

Само в рамките на по-малко от една седмица, сезонът за Интер се обърна с главата надолу. „Нерадзурите", които по време на краткосрочната си афера с Бенитес бяха изпаднали в комоцио, след смяната му с Леонардо положиха максимални усилия да наваксат изоставането си от Милан и сякаш успяха. Но в последните си два мача европейският и световен шампион записа две загуби, в които допусна осем гола и от борба за требъл, по всичко изглежда, че шампионските титли в Италия и Европа ще се изплъзнат. В момента Интер се намира на трето място в класирането и има в актива си 60 точки - с пет по-малко от „росонерите" и на две точки след Наполи.

Киево в последните си осем мача записа само една победа и три равенства, които започнаха да приближават „летящите магарета" към опасната зона, но това сякаш не тревожи наставника Стефано Пиоли, който заяви днес, че възпитаниците му трябва да спечелят още четири точки и отборът ще остане в италианския елит. През миналия уикенд Киево постигна очакван резултат срещу Сампдория (0:0) и в момента заема 13-то място в класирането с 36 точки - с шест повече от зоната, която може да ги изпрати в Серия В.

Леонардо няма да може да разчита на Самуел, който е с контузия, както и на наказания заради червения си картон Киву. Това означава, че на левия фланг на отбраната ще видим Нагатомо. Изборът на специалиста относно тактическата постройка ще бъде малко изненадващ: 4-2-1-3, като още по-изненадващото е, че Снайдер ще бъде на върха на атаката - нещо непривично за холандският футболист. Подкрепата на нападателното трио ще бъде от страна на Камбиасо, а в опорната зона ще видим Санети и Мота. Станкович, Пандев и Милито ще започнат двубоя от резервната скамейка. Вероятен състав: Сезар; Майкон, Ранокия, Лусио, Нагатомо; Санети, Мота; Камбиасо; Снайдер, Пацини, Ето'о.

Добрата новина за Пиоли е, че лазаретът на Киево започва да се изпразва и Монтовани, Фернадес и Йокич се завърнаха в отбора. Сред контузените обаче остават Лучиано и Фрай, а Гуана има да изтърпява наказание от една среща. Това означава, че нещата в защита започват да се стабилизират и отново ще видим заедно в центъра на ариегарда двойката Андреоли - Мандели. Схема на игра 4-3-1-2. Вероятен състав: Сорентини; Сандро, Андреоли, Мандели, Монтовани; Фернандес, Рикони, Констант; Боялячино; Пелисиер, Москардели.

За любителите на статистиката: Интер вкара по четири гола в последните си три домакински мача срещу Киево. Единствената победа на „летящите магарета" срещу Интер на „Сан Сиро" дойде през 2001 година. „Нерадзурите" допуснаха седем гола в последните си пет мача на „Джузепе Меаца". Миналата година тук Интер победи Киево с 4:3, след истинска драма. Половината от попаденията на Интер са след 60-та минута. „Летящите магарета" са по-опасни през вторите полувремена на мачовете си, в които отбелязаха две-трети от своите голове. През есента Киево успя да победи Интер с 2:1 и така прекъсна серията си от 12 мача без победа, а същевременно постави началото на края на ерата Бенитес.

Изминалата седмица за Интер е повече от ужасна и на пръв поглед срещата с Киево идва точно навреме, за да помогне на „нерадзурите" да спрат кървенето. Двубоят сякаш е лесен, но гостите са амбицирани да се възползват от психологическия шок, в който са изпаднали техните противници. Леонардо сякаш усети нагласите в отбора и след разгрома от Шалке даде ден почивка на футболистите си, а след това те тренираха при облекчен режим. През есента след загубата от Киево „нерадзурите" не успяха да се възстановят и това доведе до уволнението на Бенитес. Какво ще бъде след сегашната среща между двата отбора и ще оцелее ли Леонардо? Качеството на играчите на Интер е по-добро, остава само те да се успокоят и да покажат това, което могат. Ако го направят, нищо добро не очаква възпитаниците на Пиоли. Обратното означава още по-големи проблеми за Леонардо и компания.

Прогноза за: Интер - Киево 2:1

 

Коефициенти от bet365:
Интер - 1.44
Равен - 4.00
Киево - 8.00

Коефициенти от Offsidebet:
Интер - 1.40
Равен - 4.20
Киево - 8.20

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
186