Наполи на върха с гол в продължението (видео)


FUTBOL-TV

Наполи на върха с гол в продължението (видео)

Лацио и Наполи изиграха мач от 27-ия кръг на Серия А. Наполи се изкачи на върха във временното класиране след гол в самия край и резултат от 1:2.

Първата добра възможност бе за домакините. В 6-та минута Луис Алберто изпусна да открие резултата. Веднага след него Имобиле стреля към вратата, но топката премина покрай нея. В 41-та минута Сергей Милинкович-Сaвич също опита добър удар, но Оспина спаси.

В 62-та минута падна и първия гол. Лоренцо Инсиние получи пас пред наказателното поле, отправи удар от движение и успя да прати топката право в мрежата на Лацио за 0:1. Малко след това наполи стигна до втори гол отново чрез Инсиние, но той бе отменен заради засада.

В 88-та минута Лацио най-после стигна до гол чрез Педро Родригес. Отбраната на Наполи изчисти центрирана топка от фаул, а за нейно нещастие тя попадна на волето на Педро, който с много класа и мощ я прати в мрежата на Оспина за 1:1. В самия край на двубоя в 94-та минута Фабиан Руис със страхотен изстрел извън наказателното поле вкара за крайното 1:2. Така Наполи се изравни по точки с Милан, като двата тима имат по 57, но неаполитанците са на върха заради по-добра голова разлика. Лацио остава на 7-ото място с 43 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
450