Интер ще търси подобрение спешно


И. Ангелов

Интер ще търси подобрение спешно

Дженоа - Интер
Стадион: Луиджи Ферарис
Дата: 25.02.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Дженоа видимо подобри темпото на игра и представянията при Александер Блешин, но до момента това доведе до само 4 равенства поред на 19-ата позиция в класирането. Спасението е на 7 точки дистанция.

Интер някак продължава да държи второто място в класирането въпреки двете загуби и равенството в последните 3 кръга. Наполи обаче изравни тима по точки и може да превземе позицията този кръг. 

В двата лагера проблемите преди срещата не са много. При домакините Зиньо Фанхойсден и Роберто Пиколи са контузени заедно с Матиа Бани. Кореа и Госенс продължават да липсват при Интер. В последната среща за гостите се възстановиха Марсело Брозович и Алесандро Бастони, но това не подобри резултатите за момента.

Интер не допусна гол от Дженоа в 7 поредни мача, които и спечели срещу този противник. Дженоа няма победа в 23 поредни кръга от Серия А. Интер вкара на Дженоа по най-малко 3 гола в 6 от последните 7 мача между тези отбори. Без загуба в 7 поредни гостувания тежък фаворит е тимът на гостите.

Подобрението е необходимо на Интер за повдигане на формата и увереността преди полуфиналите от Копа Италия, които предстоят.

Прогноза: Дженоа - Интер 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
504