Наполи и Интер ще играят за Милан


И. Ангелов

Наполи и Интер ще играят за Милан

Наполи - Интер
Стадион: Диего Армандо Марадона
Дата: 12.02.2022 г.
Час: 19:00 ч.

Наполи осигури важна победа в последния уикенд във Венеция след два гола от нападателите Виктор Осимхен и Андреа Петаня. Така тимът е на поход от 4 победи в лигата и се намира само на точка от първото място и противника си в този кръг, както и наравно с Милан, който е трети.

Интер загуби в последния кръг именно в дербито с Милан и битката за челното място се отвори между първите 3 отбора, събрани в 2 точки дистанция. Интер не игра лошо срещу градския съперник, като надиграваше в голяма част от срещата противника, но при равенство в този двубой двата лидера могат да помогнат именно третия в класирането да ги прескочи.

Откъм състави, при домакините само Лозано е контузен. Лучано Спалети ще може да разчита на най-силния си състав за най-важния мач в кампанията до тук.

При гостите Алесандро Бастони е с два мача наказание след агресията по адрес на съдията от последния мач. Кореа и Госенс остават контузени. 

Интер не допусна гол в 4 поредни гостувания в Серия А. Наполи не загуби в 18 от последните 20 мача у дома срещу Интер. 

Всеки изход от срещата тук ще е от полза за Милан, който при победа в своята среща от кръга ще прескочи загубилия от този мач, а при равенство тук, ще прескочи и двата тима до първото място. 

Прогноза: Наполи - Интер 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Ханданович
   
Д'Амброзио
Врий
Шкриниар
Дъмфрис
Барела
Брозович
Чалханоглу
Перишич
Лаутаро
Джеко
Осимхен
Инсине
Жиелински
Политано
Лоботка
Руиз
Руи
Лоренцо
Жезус
Рахмани
   
Оспина
 
Наполи (Лучано Спалети)

Обоснована прогноза: Наполи - Интер 1:1

  Сподели
588