Аталанта ще спре Интер


И. Ангелов

Аталанта ще спре Интер

Аталанта - Интер
Стадион: Гевис
Дата: 16.01.2022 г.
Час: 21:45 ч.

Аталанта започна безпощадно 2022-ра година като вкара 6 гола на Удинезе. Тимът се намира в топ 4 и на 8 точки от съперника си в този кръг, като амбициозно гледа нагоре в таблицата на Серия А.

Гол и асистенция от централния бранител Алесандро Бастони вдъхновиха Интер за осма поредна победа в лигата, която остави тима на точка над съперника Милан. Алексис Санчес пък доведе тима до първи трофей в последния мач в Суперкупата на Италия.

Откъм състави, домакините не се намират в най-добро състояние, като с травми са Сапата, Госенс, Толой, Дзапакоста и Спортиело. Луис Муриел стартира годината с три гола в два мача и ще продължи със самочувствие. Ремо Фройлер се връща от наказание в средата на терена.

При Интер само Артуро Видал е с наказание. Алексис Санчез вероятно ще стартира след като вкара в 121-ата минута за да спечели срещата с Ювентус за купата. 

Интер има 8 поредни победи в лигата и вкара по най-малко 2 гола в 10 от последните 12. В последните 3 гостувания Интер не допусна гол. Аталанта също няма загуба в 12 от последните 13 кръга. Последната среща между тези отбори бе 2:2 през септември и Индзаги няма добър рекорд в 13 мача с този съперник, взимайки 4 победи.

Прогноза: Аталанта - Интер 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Ханданович
   
Шкриниар
Врий
Бастони
Дармиан
Барела
Брозович
Чалханоглу
Перишич
Санчез
Лаутаро
Малиновский
Муриел
Песина
Маехле
Фройлер
Рон
Хатебур
Паломино
Демирал
Джимсити
   
Мусо
 
Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)

Обоснована прогноза: Аталанта - Интер 2:2

  Сподели
624