Отслабена Рома може да отстъпи и на Юве


И. Ангелов

Отслабена Рома може да отстъпи и на Юве

Рома - Ювентус
Стадион: Олимпико
Дата: 09.01.2022 г.
Час: 19:30 ч.

Рома бързо трябва да забрави пътуването до Милан в последния кръг, след като там допусна 2 дузпи, 2 изгонвания и загуби с 3:1. Като цяло обаче играта на тима не се получаваше и нито подаванията, нито борбата за втора топка споряха.

Ювентус не успя да се възползва от проблемите на Наполи последно за 1:1, като отново се видяха някои проблеми в нападение, където липсваха идеи. Може би съзнанието на основния нападател вече се намира в друг отбор след интереса от Барселона.

В двата състава има някои проблеми, като наказания за Моуриньо ще търпят Манчини и Карсдорп. Спинадзола остава контузен и аут за Купата на нациите са Диауара и Дарбо. Вероятно Брайън Рейнолдс и Мараш Кумбула ще се появят на мястото на наказаните имена.

При гостите ще видим типична постройка, като тук контузени продължават да са Бонучи и Данило от защитата. Артур и Пинсолио са аут за африканската купа. Макс Алегри вероятно няма да промени постройката си от последния кръг.

Юве няма загуба в 6 поредни кръга и може да се възползва от липсата на титулярите при домакините. Жозе Моуриньо вече търпи големи критики в новия отбор след като идването му не доведе до желаното подобрение. Последните проблеми са още затруднения за него.

Прогноза: Рома - Ювентус 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Макс Алегри)
 
Шчесни
   
Лихт
Ругани
Куадрадо
Сандро
МакКени
Локатели
Рабио
Бернардески
Мората
Киеза
Ейбрахам
Дзаниоло
Вина
Верету
Кристанте
Пелегрини
Рейнолдс
Кумбула
Смолинг
Ибанез
   
Патрисио
 
Рома (Жозе Моуриньо)

Обоснована прогноза: Рома - Ювентус 1:2

  Сподели
574