Милан ще победи във Венеция


И. Ангелов

Милан ще победи във Венеция

Венеция - Милан
Стадион: Пиер Луиджи Пензо
Дата: 09.01.2022 г.
Час: 13:30 ч.

Венеция не игра през последната седмица след като срещата със Салернитана бе отменена. Вместо с един от опашкарите сега тимът се изправя срещу един от лидерите без да може да разчита на няколко от титулярите си.

Милан задържа второто място в Серия А след последната си среща и отличната победа над Рома с 3:1. Тимът се справи добре върпеки проблемите с липсващи играчи, които продължават.

При домакините наказани за срещата са Матиа Калдара и Танер Тесман. Тайрон Ебуехи е аут за африканската купа, докато контузен е Дор Перец. Новото попълнение Михаел Куизанс може да дебютира в средата на терена в този мач.

Стефано Пиоли вероятно ще заложи на същите 11, които видяхме срещу Рома през седмицата. При Милан контузени остават Кяер, Романьоли, Томори и Пелегри, докато аут за Купата на нациите са Кеси, Татарусану, Бенасер и Туре.

Милан има 25 победи от последните 31 мача на гости в Серия А. В 7 от последните 8 гостувания тимът вкара по най-малко 2 гола. Венеция също може да се похвали с поне 2 вкарани гола в 5 от последните 6 мача у дома. Домакините обаче нямат победа в 6 кръга.

Прогноза: Венеция - Милан 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Маинан
   
Калулу
Габиа
Флоренци
Хернандез
Тонали
Крунич
Месиас
Диаз
Салемакерс
Ибрахимович
Окереке
Хенри
Араму
Бусио
Ампаду
Куизанс
Хапс
Мадзочи
Цечарони
Свобода
   
Ледзерини
 
Венеция (Паоло Дзанети)

Обоснована прогноза: Венеция - Милан 0:2

  Сподели
645