Юве ще успее срещу наранен Наполи


И. Ангелов

Юве ще успее срещу наранен Наполи

Ювентус - Наполи
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 06.01.2022 г.
Час: 21:45 ч.

Ювентус достигна до петата позиция в Серия А след последното 2:0 над Каляри преди 2 седмици. Въпреки че тимът има 4 победи в последните 5, представянията не са на най-високо ниво. 

Наполи отново сбърка у дома и отстъпи на Специя преди почивката. Така доскорошният лидер в класирането стартира този мач на 7 точки от върха от третата позиция, а проблемите в състава са много. Наполи няма да разчита на 10 имена заради коронавирус, купата на Африка и наказания. През зимата решение се потърси с привличането на Аксел Туанзебе от Манчестър Юнайтед, но той ще може да играе едва след този мач.

Така при гостите наказан е Марио Руи, а с контузия липсва Малкюй. С коронавирус са Мерет, Елмас, Лозано, Осимхен и Руиз. За африканската купа аут са още Онас, Ангиса и Кулибали.

При домакините положението също не е розово, но контузени са само Данило и Бонучи, докато с коронавирус са Киелини, Артур и Пинсолио. Алваро Мората продължава да се свързва с Барселона и е неясно дали ще продължи като титуляр.

Ювентус има 8 победи в последните 9 с Наполи, и има късмет тук със затрудненията на съперника, които накланят везните отново. Юве вкара и по най-малко 2 пъти на Наполи в 6 от последните 7 у дома. Наполи избегна загубата в 12 от последните 13 гостувания, но тук е в тежка позиция.

Прогноза: Ювентус - Наполи 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Наполи (Лучано Спалети)
 
Оспина
   
Рахмани
Жезус
Лоренцо
Гулам
Деме
Лоботка
Политано
Жиелински
Инсине
Мертенс
Мората
Бернардески
Дибала
Киеза
Локатели
Бентанкур
Сандро
Куадрадо
Ругани
Лихт
   
Шчесни
 
Ювентус (Макс Алегри)

Обоснована прогноза: Ювентус - Наполи 1:0

  Сподели
451