Милан и Наполи няма да се победят в неделя


И. Ангелов

Милан и Наполи няма да се победят в неделя

Милан - Наполи
Стадион: Сан Сиро
Дата: 19.12.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Формата на Милан се влоши с последната загуба от Ливърпул в Европа, която бе последвана от равенство в Серия А на гости на Удинезе, който завърши с човек по-малко и въпреки това резултатът бе 1:1. Така Милан застана на второто място в класирането и тук посреща доскорошния лидер, който е четвърти също след спад в представянията.

Наполи нямаше никакъв късмет последно срещу Емполи и загуби, въпреки големите положение и 30 отправени удара. Така в последните 4 кръга на Серия А победата е само 1, загубите - 2, включително от един от претендентите за топ 4 - Аталанта.

Откъм състави, при домакините Рафаел Леао ще пропусне остатъка от годината с травма, но Жиру може да се завърне. Ребич, Кяер, Калабриа и Пелегри са останалите с контузии.

При гостите също има много проблеми и контузени са Осимхен, Руи, Кулибали и Лоботка. Под въпрос са още Инсине и Руиз, които ще преминат късни прегледи.

Милан няма загуба в 20 от последните 22 кръга. Наполи вкара по най-малко 2 гола в 10 от последните 12 гостувания в лигата. Ако вземем последното представяне на тима на фона на последното на домакините, то Милан ще очаква тежка вечер. Контузиите ще повлияят негативно и на двата отбора, а те не трябва да си позволяват загуба от точно този съперник, което може да доведе до равенство в крайна сметка.

Прогноза: Милан - Наполи 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
733