Интер няма да се затрудни с Каляри


И. Ангелов

Интер няма да се затрудни с Каляри

Интер - Каляри
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 12.12.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Интер се справи лесно с Рома и прескочи Наполи на втората позиция в класирането, след като тимът от Неапол отстъпи на Аталанта, и в предходните три срещи имаше само 1 победа. Все пак обаче първото и третото място са събрани в само 2 точки дистанция и всичко е възможно в класирането след кръга.

Каляри се намира в опасната зона, на 2 точки от 17-та позиция, и с 4 поредни равенства може да се каже, че се представя по-добре от всички отбори около себе си в таблицата. Последно бе спечелена точка срещу Торино след 1:1.

В двата лагера проблемите не са много, като при Интер с контузии са Ранокиа, Дармиан и Кореа. Стефан де Врий ще се завърне в игра. Кевин Строотман, Нахитан Нандез и Себастиан Валукиевиц са с проблеми при гостите. Очаква се Валтер Мадзари да заложи на схема от 3-5-2.

Интер има 21 победи в последните си 23 домакинства в Серия А. Срещу Каляри Интер спечели 8 от последните 10. В 5 от последните 7 кръга Интер не допусна гол. Формата на домакините се подобрява и те искат да се възползват от всяка грешка на Милан за да достигнат първо място.

Прогноза: Интер - Каляри 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Каляри (Валтер Мадзари)
 
Радунович
   
Касерес
Чепители
Карбони
Беланова
Граси
Марин
Деиола
Далбърт
Педро
Балде
Лаутаро
Алексис
Перишич
Чалханоглу
Брозович
Барела
Д'Амброзио
Бастони
Врий
Шкриниар
   
Ханданович
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Каляри 3:0

  Сподели
549