Милан трябва да се подобри срещу един от опашкарите


И. Ангелов

Милан трябва да се подобри срещу един от опашкарите

Дженоа - Милан
Стадион: Луиджи Ферарис
Дата: 01.12.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Дженоа спечели първата си точка при Андри Шевченко когато през уикенда на гости в Удинезе двата тима не си вкараха. Със само 1 победа за сезона тимът държи осемнадесетата позиция и задачата до края на кампанията ще е излизането от битката на дъното.

Милан няма победа в 3 кръга, преди които делеше първата позиция с Наполи. След равенство и две неочаквани поредни победи сега Милан е само на точка от това да изпадне до трета позиция, като Наполи напредна с 3 т.

Откъм състави, и двата тима имат своите проблеми. Матиа Дестро е под въпрос при домакините и аут са още Фелипе Кайседо, Доменико Кришито, Матиа Бани, Мохамед Фарес и Никола Максимович. 

При Милан наказан е Алесио Романьоли, докато с контузии липсват Ребич, Жиру, Кастилехо и Калабриа. Вероятно Фикайо Томори ще замени Романьоли, който бе изгонен срещу Сасуоло. 

Дженоа няма победа в 11 кръга от Серия А, като в 7 от последните 8 допусна по най-малко 2 гола. Милан вкара по най-малко 2 пъти в 28 от последните 32 мача в Серия А, поради което трябва да направи всичко за да подобри формата тук. Срещата за Шевченко ще е емоционална и той ще иска да впечатли срещу бившия отбор.

Прогноза: Дженоа - Милан 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Татарусану
   
Кяер
Томори
Калулу
Хернандез
Тонали
Кеси
Салемакерс
Диаз
Леао
Ибрахимович
Екубан
Пандев
Камбиасо
Ровела
Бадели
Стураро
Сабели
Масиело
Вазкес
Бираски
   
Сиригу
 
Дженоа (Андри Шевченко)

Обоснована прогноза: Дженоа - Милан 1:2

  Сподели
557