Интер може да помогне на Милан срещу Наполи


И. Ангелов

Интер може да помогне на Милан срещу Наполи

Интер - Наполи
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 21.11.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Интер имаше своите възможности в последния кръг преди паузата за национални срещи в дербито с Милан, но то завърши при 1:1. Така тимът остана на трето място и на 7 точки от противника си тогава и този сега. Ако успее да постигне нов подобен резултат в този кръг обаче тимът на Симоне Индзаги може да предаде първото място на Милан еднолично.

Наполи води класирането заедно с Милан, като двата тима имат по 10 победи и 2 равни на върха. Последното равенство с Верона не беше очаквано и не позволи на гостите да се настанят над Милан, и сега възможността обратното да се случи е налице.

В двата състава проблеми почти липсват. При домакините Де Врихй и Санчез са с проблеми. Един Джеко претърпя някои травми, но е в кондиция за игра. 

Гостите приемат обратно Калиду Кулибали след наказание, но Диего Деме влезе в карантина с коронавирус. Контузени са Онас и Малкю. 

Интер няма загуба в 22 поредни домакинства в Серия А. Наполи няма загуба в 21 поредни кръга. Интер запази вратата си суха срещу Наполи в последните 5 мача на "Сан Сиро". Наполи също не допусна гол в 5 от последните 7 мача като гост в лигата. Двата тима градят от защитата и е възможно да се неутрализират в този случай.

Прогноза: Интер - Наполи 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Наполи (Лучано Спалети)
 
Оспина
   
Рахмани
Кулибали
Лоренцо
Руи
Ангиса
Руиз
Жиелински
Политано
Осимхен
Инсине
Лаутаро
Джеко
Перишич
Чалханоглу
Брозович
Барела
Дармиан
Бастони
Ранокиа
Шкриниар
   
Ханданович
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Наполи 0:0

  Сподели
407