Фиорентина отново няма да спре Милан


И. Ангелов

Фиорентина отново няма да спре Милан

Фиорентина - Милан
Стадион: Артемио Франчи
Дата: 20.11.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Фиорентина нямаше късмет в последния кръг да загуби късно от Ювентус след като на моменти надигра съперника, но се затрудняваше да създава опасности. Изненадващо е, че този отбор не постига равенства този сезон, като с 6 загуби и 6 победи стои наравно с Ювентус около седмата позиция и на 3 точки от топ 5.

Милан води класирането заедно с Наполи с идентична форма, без загуби от първите 12 кръга и с по 10 победи за двата тима. Последно тимът бе близо до победа над Интер в дербито на Милано, но равенство и на двата лидера не промени статуквото.

Двата състава имат някои проблеми преди този мач. При домакините наказани са Никола Миленкович и Лукас Куарта, и контузени са Пулгар, Настасич, Малех и Кокорин. Гонзалез се връща след карантина.

Милан не може да разчита на контузените Майнан, Калабриа, Кастилехо и Месиас. Тио Хернандез ще се върне в тима след наказание. 

В 27 от последните си 31 гостувания в Серия А Милан вкара поне по 2 гола. Без загуба в 17 поредни кръга гостите са фаворити, като се има предвид, че те и не загубиха последните 5 визити срещу Фиорентина. 

Прогноза: Фиорентина - Милан 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Татарусану
   
Томори
Романьоли
Калулу
Хернандез
Тонали
Кеси
Салемакерс
Диаз
Ребич
Жиру
Сапонара
Влахович
Калехон
Кастровили
Торейра
Бонавентура
Бираджи
Одриосола
Игор
Венути
   
Терачано
 
Фиорентина (Винченцо Италиано)

Обоснована прогноза: Фиорентина - Милан 0:2

  Сподели
335