Бреша - Интер: В отчаяна борба за точки


Н. Гавазов

Бреша - Интер: В отчаяна борба за точки

Бреша - Интер
Стадион: "Марио Ригамонти", Бреша
Дата: 11.03.2011
Час: 21:45
Съдия: Томазо Роки

В среща от 29 кръг на Серия А Бреша посреща Интер, като и двата отбора се нуждаят отчаяно от токи, които ще им помогнат в преследването на своите цели. В последните си четири мача „бианкоазурите" се срещнаха три пъти с отбори от топ 5 и загубиха единствено домакинството си на Лацио. Показателно е, че при гостуванията на Наполи и Удинезе тима воден от Бепе Лачини записа две равенства, като на „Сан Паоло" Бреша можеше да си тръгне дори с трите точки. В момента отбора се намира на предпоследно място в класирането с 25 точки - на три под чертата, която ще го изпрати в по-долната група.

Интер под ръководството на Леонардо промени не само цялостния си облик на игра, но и почти заличи негативите от ерата на Бенитес, скъсявайки разликата с Милан от 13 на пет точки. След загубата с 0:1 от Ювентус на 13 февруари, „нерадзурите" постигнаха четири победи в Серия А, отбелязаха десет гола и допуснаха само три. През уикенда срещу Дженоа миланци постигнаха победа с 5:2, като Самуел Ето'о оформи дубъл и очевидно се намира в много добра форма. В класирането Интер се намира на второ място с 56 точки от 28 мача и твърдо може да кажем, че отбора на Леонардо ще направи всичко възможно, за да защити титлата си.

Бреша посреща Интер без наказания Акарди и контузените Далмано, Санети и Филипини. Твърде вероятно е на десния фланг мача да започне Дзамбели, а Бега да влезе на по-късен етап от срещата. Със завръщането си в отбора Лачини промени схемата на игра на 3-5-2 и най-вероятни срещу „нерадзурите" да видим именно тази тактическа постройка. Вероятен състав: Аркари; Зебина, Мареко, Зоболи; Дзамбели, Коне, Вас, Хетемаж, Берарди; Диаманти, Карачиоло.

Постепенно лазарета на Интер се поизпразни и там останаха Матераци, Милито и Самуел. Отсъствието на Диего ще даде шанс на Пацини да покаже какво може, който впрочем в последните четири мача вкара три гола, което не може да не успокои Леонардо. По такъв начин пандев ще започне на пейката, а в средата на отбраната Лусио ще си партнира с Ранокия. Вероятен състав: Сезар; Майкон, Лусио, Ранокия, Киву; Санети, Мота, Станкович; Снайдер; Пацини, Ето'о.

За любителите на статистиката: Бреша допусна 6 загуби в 14-те си домакински мача. У дома си „бианкоазурите" вкарват средно по гол на мач, Интер бележи също толкова. Половината от попаденията на „нерадзурите" са в последния половин час игра, интересното е, че нападателите на Бреша са вкарали една трета от головете си между 10-та и 20-та минута.

И двата отбора имат огромна нужда от точки, което прави срещата изключително оспорвана. По-класният отбор е този на Интер, но „нерадзурите" се изправят срещу амбициозен противник, който показа в последните си мачове, че е в състояние да се бори. Фактора домакинство също не е за пренебрегване, което означава, че не бива да отхвърляме с лека ръка Бреша, които ще се борат докрай. 

Прогноза за: Бреша - Интер 1:2.


Последни 5 изиграни срещи:

Бреша:

06 февруари Бреша - Бари 2:0 (Серия А)
13 февруари Бреша - Лацио 0:2 (Серия А)
20 февруари Удинезе - Бреша 0:0 (Серия А)
27 февруари Бреша - Лече 2:2 (Серия А)
06 март Наполи - Бреша 0:0 (Серия А)

Интер:

16 февруари Фиорентина - Интер 1:2 (Серия А)
19 февруари Интер - Каляри 1:0 (Серия А)
23 февруари Интер - Байерн Мюнхен 0:1 (Шампионска лига)
27 февруари Сампдория - Интер 0:2 (Серия А)
06 март Интер - Дженоа 5:2 (Серия А)


Досегашни срещи:

Бреша - Интер

43 мача
4 победи за Бреша
15 равенства
24 победи за Интер
Голова Разлика: 79:29 за Интер


Коефициенти от bet365:
Бреша - 5.50
Равен - 3.50
Интер - 1.66

Коефициенти от Offsidebet:
Бреша - 5.10
Равен - 3.45
Интер - 1.70

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
204