Интер ще се наложи над Лацио


И. Ангелов

Интер ще се наложи над Лацио

Лацио - Интер
Стадион: Олимпико
Дата: 16.10.2021 г.
Час: 19:00 ч.

Лацио се изложи в последния кръг на италианската Серия А преди почивката за национални срещи, като отстъпи неочаквано на Болоня. Сега задачата ще е тимът да отговори и да се докаже срещу бившия си мениджър Симоне Индзаги.

Интер взе трите точки срещу Сасуоло последно след едно добре изиграно второ полувреме. Един Джеко пък се доказа с прекрасно включване от пейката. До момента в кампанията в Италия Интер няма загуба, докато Лацио два пъти отстъпи до тук и няма сухи мрежи.

Откъм състави, при домакините Франческо Ачерби е с наказание. Чиро Имобиле тренира с тима и вероятно ще стартира с оглед важността на срещата, докато Матиа Дзакани може да е резерва. 

При гостите Стефано Сенси може да е сред резервите. Южноамериканските играчи могат и да попаднат в състава въпреки късното пристигане от националната пауза.

Интер спечели 21 от последните 26 мача в Серия А. Лацио има 14 победи в последните 16 домакинства в лигата. Интер вкара поне по 2 гола в 12 поредни кръга и се очаква тимът да достигне до голове в тази среща. Въпросът е доколко могат да отговорят домакините.

Прогноза: Лацио - Интер 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Ханданович
   
Шкриниар
Врий
Бастони
Дармиан
Барела
Брозович
Чалханоглу
Перишич
Мартинез
Джеко
Педро
Имобиле
Андерсон
Алберто
Лукас
Савич
Хисай
Марусич
Патрич
Фелипе
   
Рейна
 
Лацио (Маурисио Сари)

Обоснована прогноза: Лацио - Интер 0:2

  Сподели
603