Аталанта може да изненада Милан


И. Ангелов

Аталанта може да изненада Милан

Аталанта - Милан
Стадион: Атлети Адзури д'Италия
Дата: 03.10.2021 г.
Час: 21:45 ч.

В последния кръг на Серия А Аталанта направи 2:2 с Интер в може би най-вълнуващата среща от сезона, като след това формата бе потвърдена с победа над Йънг Бойс в Шампионска лига, където тимът оглави класирането в групата с Манчестър Юнайтед и Виляреал. С 3 победи в последните 4 срещи Аталанта набира познатата скорост от миналата година.

Милан има 2 победи и 2 загуби в последните 5, като последната среща в Европа бе загубена от Атлетико Мадрид с 2:1 на "Сан Сиро". Преди това Милан надви Венеция и Специа в Серия А и в тази лига тимът все още няма поражение в 6 кръга.

Милан не се намира в лоша форма с оглед факта, че срещу Атлетико тимът игра с изгонен човек, а от състава липсват и ключови имена. Контузени са Златан Ибрахимович, Раде Крунич, Тимуе Бакайоко и Алесандро Флоренци.

При домакините само Робин Госенс и Ханс Хатебур са с проблеми. По ранната информация за срещата се предполага, че Гасперини ще заложи на 10 от 11-те човека от срещата с Йънг Бойс през седмицата, заради което може да има и умора. 

В последния ден на миналия сезон Аталанта загуби именно в тази среща с Милан и така пропадна до третото място в таблицата. Сега е ранна възможност за реабилитиране и отмъщение, която домакините ще искат да осъществят. Милан обаче ще иска бързо да забрави срещата с Атлетико и да докаже качеството си, като задържи статистиката без загуби в Италия.

Прогноза: Аталанта - Милан 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Майнан
   
Кяер
Томори
Калабриа
Хернандез
Тонали
Кеси
Салемакерс
Диаз
Леао
Ребич
Малиновский
Сапата
Пешина
Маехле
Фройлер
Рон
Дзапакоста
Джимсити
Демирал
Толой
   
Мусо
 
Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)

Обоснована прогноза: Аталанта - Милан 2:2

  Сподели
336