Венеция няма да затрудни Милан


И. Ангелов

Венеция няма да затрудни Милан

Милан - Венеция
Стадион: Сан Сиро
Дата: 22.09.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Милан развали 100%-товия си старт в последния кръг срещу Ювентус, но само с равенство 1:1 и въпреки това Анте Ребич продължи прекрасната си голова форма с ново попадение. Така тимът заема третото място с 3 победи и равен до тук.

Венеция нямаше късмет да загуби от Специа в последния кръг, като с 3 загуби и 1 победа до тук се нарежда на 16-та позиция, което фамозно е над Ювентус в таблицата. Разбира се, целта на новака е именно класиране извън трите места на дъното, но сезонът е дълъг и предстои да видим с какво разполага този отбор.

Откъм състави, при домакините проблеми не липсват. Ибрахимович, Жиру, Крунич, Бакайоко, Кяер и Калабриа са все важни липсващи имена. Това е причината да виждаме нетпично нападение и защита за отбора в червено и черно. 

При гостите контузени са Ледзерини, Фиордилино и Ала-Милимаеки. Очаква се Матиа Араму, Дор Перец и Давид Шнег да получат титулярни позиции.

Милан няма загуба в 9 поредни кръга в лигата. Въпреки липсата на важни имена, класата в състава на домакините е предостатъчна за комфортна победа.

Прогноза: Милан - Венеция 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
294