Интер ще се затрудни във Фиорентина


И. Ангелов

Интер ще се затрудни във Фиорентина

Фиорентина - Интер
Стадион: Артемио Франчи
Дата: 21.09.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Фиорентина показва добра форма от началото на сезона с 3 победи и загуба, като в последния кръг Рикардо Сапонара влезе като резерва за да вдъхнови своите за успех с Дженоа. Така тимът е само на точка под съперника си в този случай, чиято форма е малко по-добра.

Интер също има 3 победи и равенство за да държи втората позиция в таблицата. В Шампионска лига тимът не успя да спечели срещу Реал Мадрид макар да играеше по-добре от съперника, и през уикенда разочарованието бе преодоляно с погром над Болоня с 6 гола.

Откъм състави, при домакините само Лоренцо Венути е с проблем. Софиян Амрабат може да започне в средата на терена. При гостите продължава липсата на Кристиан Ериксен, а с контузии са Сенси, Видал и Кореа, който напусна последната среща с контузия.

Интер има 19 победи в последните си 23 мача в Серия А. В последните 9 кръга нерадзурите вкарват неизменно поне по 2 гола в лигата. В последните 10 мача с Фиорентина, Интер не загуби.

Винченцо Италиано обаче подобри Фиорентина много, и с 3 поредни победи в лигата, в които бяха вкарани по най-малко 2 гола, тимът показва амбициите си. Със сигурност целта тук ще е впечатляване срещу един от фаворитите.

Прогноза: Фиорентина - Интер 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Ханданович
   
Шкриниар
Врий
Бастони
Дъмфрис
Барела
Брозович
Чалханоглу
Перишич
Мартинез
Джеко
Гонзалез
Влахович
Калехон
Амрабат
Торейра
Бонавентура
Бираджи
Одриосола
Куарта
Миленкович
   
Драговски
 
Фиорентина (Винченцо Италиано)

Обоснована прогноза: Фиорентина - Интер 2:3

  Сподели
384