И Милан може да отстреля Ювентус


И. Ангелов

И Милан може да отстреля Ювентус

Ювентус - Милан
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 19.09.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Ювентус няма победа този сезон в Серия А и последно поведе на Наполи, само за да допусне обрат след като загуби контрол над мача. През седмицата "Старата госпожа" повдигна самочувствието с 3:0 над Малмьо в Европа, но противникът бе много под нивото на големите в Италия.

Милан продължава перфектният старт на кампанията си и реди успех след успех, последно над Лацио, който има амбиции на върха. Обратно на противника си Милан загуби от Ливърпул с 3:2 през седмицата в един много вълнуващ двубой с два обрата в резултата.

Откъм състави, при домакините контузени са Де Шилио, Рамзи, Артур и Жорже. Федерико Киеза може да стартира, като се очаква в защита Киелини да застане до Бонучи. 

При гостите ключовият Златан Ибрахимович отново се контузи и ще бъде заменен от Жиру. Бакайоко и Крунич са другите с травми.

Милан избегна загубата в 25 от последните 27 гостувания в лигата. В Серия А Милан има 7 сухи мрежи в последните 8 кръга. През седмицата Юве запази първа суха мрежа от месец март и ще се надява да надгради, но това ще е трудно срещу съперника във форма.

Прогноза: Ювентус - Милан 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Милан (Стефано Пиоли)
 
Маигнан
   
Кяер
Томори
Калабриа
Хернандез
Тонали
Кеси
Флоренци
Диаз
Леао
Жиру
Дибала
Мората
Рабио
Куадрадо
Локатели
Бентанкур
Сандро
Данило
Киелини
Бонучи
   
Шчесни
 
Ювентус (Макс Алегри)

Обоснована прогноза: Ювентус - Милан 1:2

  Сподели
455